Gyászfeldolgozás Velem

Gyászfeldolgozás velem

10 éves tapasztalattal a gyászfeldolgozásban és életvezetési tanácsadóként kizárólag özvegy szülőkre specializálódva, magam is özvegyként és Anyaként sok szeretettel ajánlom neked gyász- és veszteségfeldogozó csoportos programomat, amelyek segít neked is a továbblépésben, hogy megtaláld mi az, ami miatt elakadtál a gyászmunkában, mi fog vissza, merre van a kiút a gyászból, amely segíti a jövődet.

 

gyógyulás a gyászból

Úgy érzed, hogy nincs kiút a gyászból, az életed itt végetért?  

 Nem tudod merre tovább? Túl lehet-e élni egy társ elvesztését?

 Az egyetlen megoldásnak a gyászfolyamatban azt érzed, ha az elvesztett társad visszakaphatnád?

Tele vagy félelmekkel? 

 A mardosó hiányérzet a meghatározó érzés a napjaidban?

Nem tudod ki segíthet a feldolgozásában?

 Eleged van az üres frázisokból, amiket mondanak neked?

 Bűntudatod van, úgy érzed, hogy többet tehettél volna?

 Úgy érzed senki sem érti azt, amin keresztül mész?

Ismerem az érzést, a helyzetet, mert én is végigmentem ezen a gyászfolyamaton. De most már boldog vagyok, ismét szeretem az életemet.  Gyászfeldolgozás segítségével megtanultam, hogyan lehet kimászni a túlélési módból, és hogyan találhatok újra örömöt az életben. Most azt a célt tűztem ki magam elé, hogy segítsek más özvegyeknek is a gyászfeldolgozásban, a gyásztanácsadód legyek, gyászkísérődként melletted legyek.

A gyászfeldolgozás során az első személy, akivel beszélni szeretnél sajnos már nincs veled.

A második személy akivel érdemes beszélned az, aki ismeri a gyászfeldolgozás folyamatát és

megérti, látja hol tartasz benne és ott veszi fel veled a kapcsolatot.

Erre a segítségre van szükséged,
amikor már azt érzed, hogy

Ez mind megtörténhet a terápiában is természetesen. Az életvezetési tanácsadás modellje 100%-ban jövő központú, amit a jelenben hozunk létre, nem megyünk vissza a múltba, a jelenre koncentrálunk, abból hozzuk ki a legtöbbet és a jövő alapjait tesszük le együtt azt, hogy hogyan jussunk el A-ból B-be.

Gyászfeldolgozás

Ha valóban elhatároztad, hogy változtatsz, elindulsz a hatékony gyászfeldolgozás útján, hogy megkeresed a kiutat a gyászból, megmutatom, hogyan tedd. Hat évbe telt nekem, hogy felálljak a veszteségemből, hat hónap alatt megtanítom neked

Segítek neked a felállásban, az állva maradásban és abban, hogy el tudj indulni egy új életet építeni azáltal, hogy megtanulod hogyan kezeld a gondolataidat és az érzéseidet, hogy azok végre a segítségedre legynek, támogassanak téged az utadon.

A jelentkezésről

Gyászfeldolgozás
45 perces ingyenes konzultáció

Ha szeretnél bekapcsolódni a programba kérlek foglalj magadnak hozzám egy 45 perces ingyenes konzultációs időpontot, hogy megnézzük hol tartasz a veszteséged feldolgozásában, a programom milyen segítséget tud nyújtani számodra. A konzultáción való részvétel előfeltétele a programba való bekapcsolódásnak és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Gyászfeldolgozás
A gyászfeldolgozó program

Ez a gyászfeldolgozó program özvegy szülőkre lett kialakítva függetlenül attól, hogy mekkorák a gyerekeid, mert szülők vagyunk így is és úgy is. Bárcsak bármi ehhez hasonló gyászprogram lett volna, amikor Attila meghalt, de nem volt, és most sem látom, hogy lenne 10 évvel később, így én ezt megalkottam nektek, nekünk, magunkért és a gyerekeinkért annak érdekében, hogy gyógyulhassunk a gyászból.

Gyászfeldolgozás

KÉSZEN VAGY A PROGRAMRA, HA:

Gyászfeldogozás készen

NEM VAGY KÉSZEN A PROGRAMRA, HA:

Miben más ez a gyászfeldolgozó program,
mint a többi?
Miért tarts velünk?

CSOPORTOS GYÁSZFELDOGOZÓ PROGRAM

 őszíntén kimondom neked, hogy  4 vagy 8 alkalom nem elég erre a gyászmunkára,  minimum 6 hónap szükséges, hogy változást érj el

 őszíntén kimondom neked, hogy nem elég két hetente egyszer foglalkoznod ezzel, minden nap dolgoznod kell rajta, ehhez adok eszközöket a kezedbe

 már az első hónap végére képes leszel stabilizálni az állapotodat, rendezni a gondolataidat, kezelni az érzéseidet

 nem általános gyászfeldogozást segítő program, nemcsak alapoz, hanem tűpontosan a te problémáidra van összeállítva

 megtanítja hogyan dolgozz a veszteségeden és párhuzamosan hogyan kezdj el felépíteni egy új életet

 folyamatosan megy a program, minden hónapban 4 fő csatlakozhat a csoporthoz, nem kell várnod a kezdésre

 minden online találkozóról felvétel készül, amit bármikor megnézhetsz, hetente egy munkafüzetet kapsz, amiben az adott témán tudsz dolgozni

 lehetőséged van kérdéseket hozni, amelyek foglalkoztatnak, amire konkrét tanácsadási formában megkeressük együtt a választ

 gyászfeldolgozáshoz sorstársi közösséget kapsz

társ elvesztése

Képzeld el, milyen érzés lesz a gyászmunkád eredményeként, amikor:

 

* * * * *

HOGYAN MŰKÖDIK  A GYÁSZFELDOGOZÓ PROGRAMOM

Hogyan épül fel a program:

 A gyászfeldolgozó program 6 hónapig tart, így bőven van időnk átmenni azokon a területeken, ahol elakadtál, hogy valóban újra kezdhesd szeretni az életet.

 Minden foglalkozás online formában van, amelyekről felvétel készül, így vissza tudod nézni, ki tudod jegyzetelni, amennyiben egy-egy alkalmon nem tudsz részt venni, akkor sem maradsz le semmiről

 Rengeteg élő tanácsadási lehetőség van –minden héten két alkalommal 60 perces élő csoportos beszélgetésen tudsz részt venni

 Az egyik alkalom egy kérdezz-felelek kör, ahol hozhatod a kérdéseidet, amivel foglalkozunk,  a másik egy irányított beszélgetés a heti adott témához kapcsolódóan.

 Minden héten kapsz videós anyagot és munkafüzetet is. Minden hónapnak van egy témája, amin dolgozni fogtok és dolgozunk közösen is. Nem általános témák , hanem a te problémáidon dolgozunk.

 Minden hónap elején megnyílik a csatlakozási lehetőség a csoporthoz. Havonta 4 fő csatlakozhat.

 Havonta egyszer van egy bónusz beszélgetés az adott hónap fő témái kapcsán.

 Postán kapsz egy heti naplót, amiben plussz feladatok vannak minden hétre, ezen keresztül majd látod hogyan haladsz

Mit fog adni neked a program:

 Közösséget, aki meghallgat, aki tanúja lesz a fájdalmadnak és a növekedésednek is a gyászban, felépítesz közösségben egy ismét szerethető életet te is

 Kapsz egy keretrendszert, ami kapcsán fejlődni fogsz, látni fogod, hogy egy traumából fel lehet épülni, nem fogsz elakadni a gyászban, az új normál állapotod nem a szomorúság és keserűség lesz

 6 hónap csoportos gyász-és veszteségfeldolgozó munka során minden kérdésed meg lesz válaszolva, rengeteg technika lesz a kezedben a veszteséged feldolgozásához

 Fejlődő környezetet tudsz biztosítani a gyerekeid számára

 Kezelni tudod majd a magányt-, a hiányérzetet

Mi másra lehet szükséged?

 Hiszem és tudom, hogy ilyen gyászfeldolgozást segítő program nincs máshol, nem elérhető egy olyan program sem, ami csak özvegyekre, ami élethelyzetünkre lett kialakítva. Tűélesen a te problémáidra van összeállítva

 Egy program, ami nem általánosságokról beszél, ami nemcsak a felszínt kapargatja, hanem belemegy a részletekbe, konkrét helyzeteket old meg, eszközöket ad a kezedbe, hogy haladni tudj.

 Az tette össze és alkotta meg, aki ezt végigélte, növekedni tudott belőle és az életcélja az lett, hogy ezt te is elérd.

 6 hónap közös munka, komoly elköteleződés a fejlődés mellett, ha nem akarsz fájdalomban élni, ha nem akarsz elakadni. Ha szeretnél megint bízni az életben.

Mert meg érdemled, hogy újra teljes életet élj!

A 6 hónapos csoportos gyászfeldolgozó és az új életedet felépítő program ára:

299.000 Ft, amelyet fizethetsz egy összegben, vagy  részletekben külön megegyezésünk alapján.

* * * * *

LEGGYAKRABBAN FELTETT KÉRDÉSEK A PROGRAM KAPCSÁN

Kérlek a időpontot akkor foglalj egy 45 perces ingyenes konzultációra velem, ha valóban úgy érzed, hogy szeretnél változtatni és elindulni egy szebb élet irányába.

Gyakran Feltett Kérdések

A program egyedülálló és kifejezetten özvegyekre van kifejlesztve. Ha alkalmazod az általam taníottakat, meg fogsz lepődni, hogyan változik meg az életedet! Legsikeresebb ügyfeleim azok, akik változást akarnak látni az életükben, és hajlandóak tenni ennek érdekében. Gyakorolnod kell a technikákat nap, mint nap. Ez hosszú ideig tart, ezért hat hónap a program ideje, hogyan legyen időd kipróbálni és sikeresen használni is őket.

Ez a gyászcsoport a fejlődésről szól. Azok csatlakoznak hozzánk, akik szeretnének egy ismét szerethető életet maguknak és ezért hajlandóak áldozni és tenni is.  Akik csatlakoznak hozzánk nem fogadják el, hogy a veszteségük határozza meg őket Van, hogy együtt sírunk, de nem ragadunk bele a szomorúságba.

Kérlek jelezd nekem, ha érdekel a program. Kapsz egy időpontot, ahol átbeszéljük a részleteket és megnézzük, hogy neked való-e. Csak akkor, csak azoknak biztosítok helyet a gyászcsoportban, akik készen állnak és hajlandóak áldozni rá. Elfogadják, hogy minimum 6 hónapig velünk tartanak. Kérlek nézd meg feljebb ellenőrzőlistákat, hogy megtudod, készen állsz-e a programra.

Nem ajánlom, hogy csatlakozz, ha egy hirtelen veszteség korai napjaiban jársz, mivel még mindig sokkos állapotban lehetsz, de ösztönösen tudni fogod hogy itt a megfelelő idő, amikor csatlakoznod kell. Lehet, hogy hat hónap múlva vagy több év múlva fogod azt érezni, hogy eljött az idő csatlakozásra. Mindannyian különböző módon és különböző időpontokban éljük át a gyászt, ez nagyon egyéni, de nincs jó vagy rossz, csak a te utad van.

Ez rajtad múlik, a gyászcsoportom egy biztonságos hely, ahol megoszthatod a gyászodat másokkal, akik ezt megértik. Kis létszámú csoportokat indítok, hogy lehetővé tegyék a kapcsolatok kialakulását és csökkentsük a kellemetlen érzéseket. Minél többet kommunikálsz, annál többet fogsz kihozni belőle, de általában az első ülés után az embereknek annyi közös nézetük és tapasztalatuk van, hogy könnyen megnyílunk egymás előtt, és a gátlások elmaradnak.

Ez teljes mértékben rajtad múlik. Megosztom veletek azokat az eszközöket, gondolkodásmód váltásokat, megküzdési stratégiákat és blokkokat, amelyeket a saját gyászutam során felfedeztem és megtanultam.  A munkát azonban valójában nem tudom elvégezni helyetted, ezeket neked kell bevezetned az életedbe, a számodra megfelelő ütemben, az általam támogatott eszközökkel.

Mit mondanak rólam?

Hajrá Mindenkinek! Drágáim én a tragédiánk után szinte egyből megismertem Ágit…Csak ajánlani tudom, az első benyomás az a hatalmas pozitív erő amit adott rengeteget jelentett…Hétről hétre a beszélgetések vittek előre…A csoportban Barátnőkre leltem egymást erősítve haladunk az úton… És igen volt mikor együtt sírtunk de aztán egyre több mikor mosolyogni is tudtunk…Itt a legjobb helyen vagytok!
Adri
Hálás vagyok a Sorsnak, hogy megismertelek Ági ! Köszönöm, hogy a segítséged által gyógyulhatok a Gyászból! Átadod azt a sok-sok tapasztalatot, tudást, amit te megéltél és az életedben alkalmazol, s amely nagyon nagy segítségül szolgál számomra abban, hogy meg megértsem a jelenlegi érzelmi állapotomat és kialakítsam az "új" életem alapjait a gyászban: hogyan szeretném tovább élni az életem a férjem és egyik gyermekem elvesztése után... Megerősítetted bennem azt az érzést, hogy a veszteségek feldolgozásával van reményem arra, hogy örülni tudjak az életnek. A gyászt, a veszteséget fel lehet dolgozni. KÖSZÖNÖM!
Éva
Ági, nekem a mentorom lettél a gyászmunkámban és az életben is, én annyit tanultam tőled, annyit segítettél nekem a veszteségem feldolgozásában, hogy el sem hiszed. A jó isten küldött téged. Nem tudtam mit jelent a gyásztanácsadás mielőtt megismertelek. Minden alkalommal olyan tanácsokat, eszközöket adsz a kezembe, amivel eredményeket érek el, amelyek igazán könnyebbé teszik a számomra a gyászom feldolgozását. Most már én is tudom, hogy ki lehet gyógyulni a gyászból, csak meg kell tanulnunk gyászolni. Köszönöm neked Videós interjúkat a 6 hónapos gyászfeldolgozó programomat elvégző özvegyekről ezen a linken tudsz megnézni: subscribepage.io/SqVuWW
Enikő

További videós visszajelzéseket a 6 hónapos programomról ezen a linken tudsz megnézni:

subscribepage.io/SqVuWW