Gyászfeldolgozás és életvezetési tanácsadás özvegy szülők részére​

Mi lenne, ha úgy érnéd el a gyógyulást a gyászból és új életet teremthetnél, hogy közben nem hagyod hátra a házastársad?

Hat évbe telt nekem, mire rájöttem, hogyan lehet kigyógyulni a gyászból. Hat hónap alatt megtanítom neked.

Sajnos a legtöbb özvegy azt gondolja hogy a legjobb, amit remélhet az, ha talán eléri azt a szintet, ahol a társa elvesztése előtt tartott. Ezzel én nem értek egyet, megmutatom, neked hogyan lehet elérni a gyógyulást a gyászból, hogyan tudsz egy új életet építeni. Özvegyként és anyaként hiszem, hogy ez lehetséges, ezt az utat én már bejártam előtted.

A gyógyulás a gyászból azt jelenti, hogy a gondolataid és az érzelmeid a veszteséged kapcsán már nem határozzák meg a minden napjaidat. Csoportos gyászfeldolgozó programom a poszttraumás növekedésen alapuló bevált módszert kínál, hogy megértsd a gondolataidat és kezelni tudd az érzelmeidet, segít feltárni, hogy mi tart vissza, elindít, hogy fel tudj állni ebből a sokszor teljesen kilátástalannak tűnő helyzetből és elindulj egy ismét szerethető élet irányába.

Az életvezetési tanácsadást kombinálom a gyászfeldolgozással, hiszek abban, hogy a kettő együtt hatékony, segítségedre lesz abban, hogy képes legyél egy ismét szerethető életet építeni magatoknak a társad halála után.

Segítek újra megszeretni az életedet.

Dolgozzunk együtt a gyógyulásodon a gyászból.

Hallgass bele a legújabb podcastjaimba

Képesítésem: Okleveles gyásztanácsadóként elkötelezett vagyok amellett, hogy a legmagasabb szintű gyásztámogatást nyújtsam a számodra a gyász nagyon fájdalmas világában, annak érdekében, hogy a te is haladni tudj, a gyógyulás a gyászból neked is elérhető legyen.

Elvégeztem a világhírű gyászszakértő, David Kessler által tervezett legmegbecsültebb gyásztanácsadó tanfolyamot. Egyedülálló módszertanát, eszközeit és több évtizedes tapasztalatát adom át neked is, hogy segítsenek eligazodni a gyász kihívásai között. Grief.com

Tony Robbins és Cloé Madanes életevezetési tanácsadó képzésén olyan megküzdési stratégikat sajátítottam el, amelyek segítségével a te számodra is egy új világot tudunk felépíteni. Ők ketten arról ismertek, hogy képesek megnyitni az embereket a  valódi hiteles erejük előtt, hogy bármilyen problémát megoldhassanak. Ahhoz, hogy te haladni tudj a gyászodban és az új életed építésében pontosan erre van szükséged, a belső erőd és energiád növelése, hogy magabiztossá és önállóvá válj ebben az új életedben. Ebben segítek neked.

Csoportos gyászfeldolgozó program

Online Gyásztanácsadás

Heti kétszer 60 perc csoportos formában

Heti Napló

Támogatja a gyógyulást a gyászból

Gyászfeldozó munka

6 hónap közösen

Munkafüzetek

24 gyászfeldolgozást segítő munkafüzet

Ha szeretnél találkozni velem, akkor kérlek csatlakozz hozzánk a gyász özvegy szülőként facebook csoportomba, ahol hetente különféle programokon vehetsz részt sorstársi közösségben. Minden szerdán tartok előadást a veszteségfeldolgozásról, amihez csatlakozhatsz élőben vagy később a felvételt vissza tudod nézni.